Your Natural
Workspace

 

LOHKO
BOX 3.0

LOHKO BOX on perinteinen tuoteperheemme, joka sisältää kompakteja äänieristettyjä tilaratkaisuja puhelinkopista neuvotteluhuoneisiin. Laadukkaat lasi- ja seinäelementit sekä akustiikkapaneelit on helppo kustomoida kunkin toimistoympäristön yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. LOHKO BOX tuotteet takaavat toimiston neliöiden tehokkaan käytön, sillä niissä yhdistyy skandinaavinen minimalismi, käytännöllisyys sekä älykäs teknologia.

LOHKO
FLEX

LOHKO FLEX on uusi tuotteemme, joka mahdollistaa jopa 28 neliömetrin tilaratkaisut. Tilan kasvaessa, älykäs sähköjärjestelmä sekä ääneneristävyys skaalautuvat sen mukana. Siinä ei ole lattiarakennetta, joten se on kevyt ja helppo kasata. Ääneneristävyys on suunniteltu rei'itettyihin seinäelementteihin, jotka on helppo puhdistaa ja jotka mahdollistavat kaikkien lisälaitteiden kiinnityksen. LOHKO FLEX -tuotteen avulla, avoimen tilan voi jakaa vaivattomasti älykkäämpiin ja tehokkaampiin työympäristöihin.

Ajatonta muotoilua modernin työn maailmaan

Skandinaavinen design on yksi tuotteidemme tärkein lähtökohta. Emme välitä trendeistä, vaan teemme tuotteistamme minimalistisia ja käytännöllisiä. Ajaton muotoilu sekä toimii että näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä!

Ole yhteydessä! 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Finnish
English French Swedish Finnish

Get a Quote