Your Natural
Workspace

Sinun ei tarvitse vaeltaa kauas; luonto voidaan tuoda suoraan toimistollesi.

Päivitä Toimistosi

LOHKO TYÖTILAT
1m² - 28m²

Your Natural Workspace
MINIMALISTINEN DESIGN

Lähtökohtana oli Skandinaavinen yksinkertaisuus ja tavoitteena luoda tuotevalikoima, joka tarjoaa tilaa ajattomalla tyylillä. Lopputuloksena oli hiottu ja yksinkertainen konsepti, kuin suoraan pohjoisesta luonnosta ja sen hiljaisuudesta.

LUONNOLLINEN AKUSTIIKKA

Tavoitteenamme on luoda optimaalinen ja luonnollinen akustinen ympäristö, jossa on miellyttävä työskennellä. Ääneneristys vähentää tehokkaasti häiriötekijöitä ja melua, mutta työtiloissa on säilytetty myös sopiva määrä kaikua ja viihtyisä tilan tunne.

PUISET PINTAMATERIAALIT

On todettu, että puisten elementtien käyttö sisätiloissa vähentävää stressiä, verenpainetta ja lisää psykologisia hyötyjä. Puuviilupintamme tarjoavat mahdollisuuden kokea luonnon positiiviset vaikutukset suoraan työpaikallasi.

ÄLYKÄS TEKNOLOGIA

Astu sisään ja työtila aktivoituu automaattisesti. Se monitoroi CO2 tasoja ja säätää ilmanvaihtoa sen mukaisesti. Integroidun ohjauspaneelin kautta voit säätää itsellesi luonnollisen työtilan.

Asiakastarinat
KUSTOMOI ITSELLE SOPIVAKSI

Tuotevalikoimamme kauneus piilee sen joustavuudessa. Kaikki työtilamme ovat muokattavissa värien, koon sekä lisävarusteiden osalta. Tämän lisäksi olemme tehneet isompiin projekteihin yksilöllisiä ratkaisuja vakiovaihtoehtojen ulkopuolelta. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme vastaamaan modernin työpaikan ja asiakkaiden tarpeita. Ota siis yhteyttä, oli kyseessä sitten millainen vain toimistoprojekti. Pyrimme tarjoamaan sopivan ratkaisun jokaiseen tilaan tai työympäristöön.

Suunnittelija

Aloita projektisi