YRITYS

MEISTÄ

Taiga Concept on äänieristettyjen tilaratkaisujen toimittaja Suomesta. Tuotevalikoimamme on vahvasti yhteydessä luontoon, sillä se on saanut inspiraation rauhallisesta ja rentouttavasta tunteesta, joka löytyy pohjoisen metsistä. Taigan minimalistiset ja käytännölliset äänieristetyt tilaratkaisut voidaan kustomoida jokaisen toimiston tarpeisiin. Kokonaisvaltainen tuotevalikoima kattaa kaikki toimistojen tilatarpeet: puhelinkopit, henkilökohtaiset työtilat, yhteistyötilat, kokoustilat ja jopa suuremmat modulaariset tilaratkaisut aina 28 neliömetriin asti. Tämä on mahdollista innovatiivisen modulaarisen designin ansiota.

Taigan työtiloilla on luotu upeita toimistotiloja ympäri maailmaa. Asiakkainamme on kaikenkokoisia yrityksiä, ja esimerkiksi Microsoft, Zalando, KPMG, Alibaba ja HSBC luottaa Taigan tilaratkaisuihin.

INNOVAATIO

Pyrimme tekemään tuotteistamme niin käytännöllisiä kuin mahdollista, säilyttäen ajattomuuden ja laadun. Mukautettavat ratkaisut, moderni teknologia ja jatkuva tuotekehitys mahdollistavat kilpailukykyiset ratkaisumme mahdollisimman monelle yritykselle.

KESTÄVYYS

Taigan toimintoja ohjaa ekologisesti ja kustannustehokkaasti toteutetut tilaus-, tuotanto- ja toimitusprosessit, jotka ovat globaaleja, joustavia ja asiakaslähtöisiä. 

LAATU

Tuotteidemme laatu on meille pääprioriteetti. Käytämme materiaaleja, jotka noudattavat korkeimpia saatavilla olevia määräyksiä. Panostamme tutkimukseen ja testaamiseen, jotta varmistamme että tuotteemme aina modernien standardien mukaisia.

HISTORIA

TARINAMME

Taigan tarina alkoi jo vuonna 2013, kun toinen perustajista, nykyinen hallituksen jäsen Tapani Laukkanen johti innovatiivisten sisäpintamateriaalien projektia Kuopion muotoiluakatemiassa. Samaan aikaan toinen perustaja ja nykyinen pääsuunnittelija Pekka Eskelinen opiskeli sisustusarkkitehtuuria samassa oppilaitoksessa. Kun vuonna 2015 Tapani ja Pekka kohtasivat toistamiseen, syntyi ajatus yrityksestä huonekalualalla. Usean projektin ja määrätietoisen tuotekehityksen jälkeen, viimeistelty tuoteportfolio oli valmis. Sen keskiössä oli ajaton design ja vahva yhteys luontoon:

“Lähtökohtana oli Skandinaavinen yksinkertaisuus ja tavoitteena luoda tuotevalikoima, joka tarjoaa tilaa ajattomalla tyylillä. Lopputuloksena oli hiottu ja yksinkertainen konsepti, kuin suoraan pohjoisesta luonnosta ja sen hiljaisuudesta.
Kuten monet Skandinaviassa, koen voimakkaimman vapauden tunteen ollessani yhteydessä luontoon. Ei ole mitään rentouttavampaa ympäristöä kuin lumen peittämä metsä tai kesäinen tyyni järvi.
Kaikessa suunnittelussa mukana kulkeva luontoyhteys on se, mikä tekee Taiga Conceptista niin ainutlaatuisen.”
– Pekka Eskelinen, pääsuunnittelija
 

Taiga Conceptin tarina jatkuu keskittyen vahvasti ajattomaan ja käytännölliseen designiin, luontoyhteyteen ja hyvinvointiin. Luomalla optimaalisia työtiloja, jotka vähentävät häiriötekijöitä ja stressiä, voimme edistää hyvinvointia ja tehokkuutta toimistoympäristössä. Kun painopiste on vahvasti tuotekehityksessä ja kattavassa tuoteportfoliossa, voimme luoda erilaisia työympäristöjä, jotka tukevat yksityisyyttä ja keskittymistä sekä myös kommunikaatiota ja yhteisöllisyyttä. Unohtamatta vetäytymistiloja tai innovatiivisia suurempia tilaratakisuja. Loppujen lopuksi, tärkeintä on luoda optimaalinen toimintaympäristö, joka tuo luonnon positiiviset puolet toimistolle. 

Sinun ei tarvitse vaeltaa kauas; luonto voidaan tuoda suoraan toimistollesi.

LEAN TUOTANTOKONSEPTI

TAIGA CONCEPT OY - LEAN TUOTANTOKONSEPTI JA ISO VALMIUKSIEN KEHITTÄMINEN

Kansainvälistymisen edellyttämän kilpailukyvyn saavuttamiseksi ja kilpailuedun turvaamiseksi, Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Taiga Concept Oy:lle hankesuunnitelman mukaiseen hankkeeseen kehittämisavustusta. Myönnetty yrityksen kehittämisavustus on yhteensä: 216 980 euroa