Client Case

KPY NOVAPOLIS 

KPY Novapolis on nykyaikaisten toimitilojen ja monipuolisten palveluiden tarjoaja Kuopiossa. Tavoitteena on olla modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä ja yhteisö, johon huippuosaajat haluavat liittyä. 

Käytännöllinen ratkaisu uuteen toimistoon

KPY Novapolis muutti uusiin Viestikatu 7:n toimitiloihin marraskuussa 2020. Uusi monitilatoimisto pitää sisällään erilaisia tilaratkaisuja ja työpisteitä. Työntekijät viettävät paljon aikaa puhelimessa ja Teams-palavereissa. Myyntijohtaja Jukka Turusen mukaan oli tärkeää, että toimistolla on saatavilla vapaita työtiloja, joihin työntekijät voivat vetäytyä avotoimiston vilskeestä. Tästä johtuen, kaksi avaintuotetta tuli kyseeseen: puhelinkoppi sekä tilava kokoustila ad hoc palavereille.

Mahdollisuus spontaaneille tapaamisille

Tavoitteena oli luoda Tavoitteena oli luoda monipuolinen toimisto, jossa on useita erilaisia tiloja. Varattavissa olevien kokoushuoneiden lisäksi, KPY Novapolikselle oli tärkeää tarjota työntekijöille heti saatavilla olevia työ- ja vetäytymistiloja. Erityisesti myyjien näkökulmasta Taiga Conceptin äänieristetyt puhelinkopit olivat tärkeitä. Ne mahdollistavat rauhalliset puhelinkeskustelut ilman että muille työntekijöille aiheutuu häiriöitä.

 

- Puhelinkopit sijoitettiin lähelle myyntitiimiä. Tällä tavoin rauhallinen työympäristö puheluita varten on heti saatavilla, Turunen kuvailee.

Puhelinkoppien lisäksi, tilava LOHKO BOX -työtila tarjoaa mahdollisuuden ad hoc tapaamisille ja videopalavereille. Työtila pistää silmään uniikin ja raikkaan punasävyisen verhoilun sekä luonnollisen puuviilunpinnan ansiosta. Tilan suuri koko mahdollistaa viihtyisän ympäristön usealle henkilölle, minkä vuoksi se onkin suosittu työntekijöiden keskuudessa. Toisaalta sitä voi käyttää yksittäisen työntekijän tauko- ja vetäytymistilana, mutta yhtä hyvin se mahdollistaa myös useamman henkilön palaverit.

- Hyvän ääneneristävyyden lisäksi on tärkeää, että työtila mahdollistaa ominaisuuksien, kuten valojen säätämisen. Siten jokainen voi luoda tilasta mieleisensä.

Älykkäät ominaisuudet

Kaikki Novapolikselle toimitetut Taigan tuotteet käyttävät uudistettua teknologiaa, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden kontrolloida tilaa integroidun ohjauspaneelin kautta. Manuaaliasetuksella, käyttäjä voi säätää sekä valoa että ilmanvaihtoa. Vaihtoehtoisesti automaattitilassa, järjestelmä tekee säädöt automaattisesti CO2 sensorin mukaisesti. Kaiken kaikkiaan, automaattitila on toiminut erittäin hyvin KPY Novapoliksella. Turusen mielestä on kuitenkin tärkeää, että työtilaa voi kontrolloida myös oman mielen mukaan.

- Hyvän ääneneristävyyden lisäksi on tärkeää, että työtila mahdollistaa ominaisuuksien, kuten valojen säätämisen. Siten jokainen voi luoda tilasta mieleisensä.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Finnish
English French Swedish Finnish