LOHKO BOX

1 m2 - 7 m2

LOHKO BOX on perinteinen tuoteperheemme, joka sisältää kompakteja äänieristettyjä tilaratkaisuja.

Taiga-Concept-Lohko-Box-image4

Ohjauspaneeli

Käytä automaattitilaa tai säädä manuaalisesti omien mieltymysten mukaan. Valot ja ilmanvaihto on kontrolloitavissa työtilaan integroidulla ohjauspaneelilla. Se kertoo myös tilan hiilidioksiditason, joten tiedät kun on aika tehdä säätöjä. 

Taiga Lohko Box 1 roof

Himmennettävät valot

Valo on sisäänrakennettu kattoon. Minimalistinen LED-nauha on keskitetty työpisteeseen ja mahdollistaa optimaalisen valaistuksen jokaiseen tuotteeseen. Säädettävän valon avulla, käyttäjä voi valita halutun kirkkauden.

Taiga Lohko Box 1 roof2

Hiljainen ja tehokas ilmanvaihto

Tuotteessa on tehokas ja hiljainen ilmanvaihto, joka toimii kattoelementin kautta. Se takaa riittävän ilmavirtauksen myös suuremmissa työtiloissa. 

Your Natural

Workspace

Luontoon ei ole pitkä matka
- sen voi tuoda suoraan toimistollesi.

Lohko box 3.0

LOHKO BOX 1 on kompakti tila puheluille ja videoneuvotteluille. Se on täydellinen työkalu häiriöiden vähentämiseen meluisassa toimistossa.

Koko: 1 m2
Virta: 220V
Ilmanvaihto: 60 l/s
Paino: 320kg
Mitat: W. 1100 mm  L. 1100 mm  H. 2200 

LOHKO BOX 2 on ihanteellinen toimistotyötila yhdelle tai kahdelle henkilölle. Sitä voi käyttää joko yhden hengen työtilana tai pienenä kokoushuoneena. Se parantaa työtehoasi ja vähentää häiriötekijöitä.

Koko: 2,5 m2
Virta: 220V
Ilmanvaihto: 70 l/s
Paino: 500kg

Mitat: W. 2400 mm  L. 1200 mm  H. 2200 

LOHKO BOX 3 on täydellinen työtila tai kompakti kokoushuone 1-4 henkilölle. Se toimii tilavana työpisteenä yhdelle, tai kompaktina kokoustilana muutamalla hengelle.

Koko: 3,5 m2
Virta: 220V
Ilmanvaihto: 70 l/s
Paino: 640kg

Mitat: W. 2400 mm  L. 1600 mm  H. 2200 

LOHKO BOX 5 on keskikokoinen työtila enintään viidelle henkilölle. Se on ideaali paikka pienen tiimin projekteihin. Se tarjoaa rauhallisen paikan ideoimiseen ja työskentelyyn, häiritsemättä muita työntekijöitä toimistolla.

Koko: 5,2 m2
Virta: 220V
Ilmanvaihto: 140 l/s
Paino: 840kg
Mitat: W. 2400 mm  L. 2400 mm  H. 2200 

LOHKO BOX 7 on suuri työtila, joka on parhaimmillaan neuvotteluhuoneena tai isomman tiimin työpaikkana. Isoon tilaan mahtuu kaikki mitä tiimisi tarvitsee tärkeiden projektien toteuttamiseen.

Koko: 7,1 m2
Virta: 220V
Ilmanvaihto: 140 l/s
Paino: 1040kg
Mitat: W. 2400 mm  L. 3200 mm  H. 2200 

Värivaihtoehdot

LB STOOL

LB2 / LB3 SOFA

LB2 TABLE

LB3 TABLE

LB5 TABLE

LB7 TABLE

Käytännöllisyyttä & ajatonta designia

LOHKO BOX on perinteinen tuoteperheemme, joka sisältää kompakteja äänieristettyjä tilaratkaisuja puhelinkopista neuvotteluhuoneisiin. Laadukkaat lasi- ja seinäelementit sekä akustiikkapaneelit on helppo kustomoida kunkin toimistoympäristön yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. LOHKO BOX tuotteet takaavat toimiston neliöiden tehokkaan käytön, sillä niissä yhdistyy skandinaavinen minimalismi, käytännöllisyys sekä älykäs teknologia.

Huonekalut ja lisävarusteet

Antibakteeriset LB pöydät ja sohvat ovat varta vasten suunniteltu tuotteitamme varten. Sohvat ovat erittäin mukavia ja hyvin tuettuja. Sohvan runko on tehty ympäristöystävällisestä vanerista ja saatavilla on useita eri verhoiluvaihtoehtoja. Jokainen pöytä on varustettu kahdella pistorasialla. Sekä sohvassa että pöydässä on käytetty erittäin korkealaatuisia materiaaleja.

Vastuullisuus

Taiga Conceptin Puunhankintapolitiikan mukaisesti, hankimme materiaalimme FSC sertifioiduilta tavarantoimittajilta aina kuin mahdollista.
Kaikki materiaalimme ovat Euroopan markkinoiden säätelemiä ja ne täyttävät korkeimmat saatavilla olevat määräykset. Niihin kuuluvat matalat VOC- ja formaldehydipäästöt. UL testaa parhaillaan tuotteitamme UL 962, UL 2818 ja UL723 -standardien mukaisesti. Tällä tavalla kaikki pintamateriaalimme mukaan lukien kertopuu, akustiikkapaneelien ja huonekalujen vaahtomuovi sekä verhoilu testataan materiaaliturvallisuuden suhteen.

Sertifikaatit

Arvioidaan parhaillaan UL723 ja Greenguard (UL 2818) vaatimusten mukaisesti.

Paloturvallisuus

Arvioidaan parhaillaan UL723 vaatimusten mukaisesti.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Finnish
English French Swedish Finnish

Get a Quote