LOHKO BOX
1-7m²

Lohko Box sarja pitää sisällään kompakteja äänieristettyjä tilaratkaisuja sekä yksityiseen- että tiimien työskentelyyn. Toimiston puhelinkopista jopa kuuden henkilö kokoustiloihin, Lohko Box on toimiva ja kustannustehokas ratkaisu jokaiseen työympäristöön. Unohtamatta alkuperäisen tuotesarjan lähtökohtaa: tinkimätöntä ja käytännöllistä Skandinaavista designia.

OMINAISUUDET

KÄYTÄNNÖLLINEN JA MINIMALISTINEN DESIGN

 

TEHOKAS ILMANVAIHTO

Tuote on varustettu tehokkaalla ilmanvaihtojärjestelmällä, joka takaa raikkaan sisäilman jokaisessa tilanteessa.

EKOLOGISET MATERIAALIT

Kaikki materiaalimme täyttävät korkeimmat saatavilla olevat määräykset ja ne hankitaan FSC periaatteita ja kriteerejä noudattavilta toimittajilta aina kuin mahdollista.

KUSTOMOI

Väreistä pintamateriaaleihin ja lisätarvikkeisiin, työtilamme voidaan muuntaa jokaiseen tilaan yhteensopivaksi. Tavoitteenamme on luoda unelmatoimisto jokaiselle yritykselle

LUONNOLLINEN AKUSTIIKKA

Tavoitteenamme on luoda optimaalinen ja luonnollinen akustinen ympäristö, jossa on miellyttävä työskennellä. Ääneneristys vähentää tehokkaasti häiriötekijöitä ja melua, mutta työtiloissa on säilytetty myös sopiva määrä kaikua ja viihtyisä tilan tunne.

ÄLYKÄS TEKNOLOGIA

Astu sisään ja työtila aktivoituu automaattisesti. Se monitoroi CO2 tasoja ja säätää ilmanvaihtoa sen mukaisesti. Integroidun ohjauspaneelin kautta voit säätää ominaisuuksia ja luoda itsellesi luonnollisen työtilan.

AJATON DESIGN

Toimistoratkaisumme pohjautuvat ajattomaan designin ja tilan luomiseen. Trendeistä viis, noudatamme muotoilussa aina minimalistista lähestymistapaa.

HALLITSE TILAASI 

Käytä automaattitilaa tai kontrolloi tilaasi manuaalisesti. Sekä valaistus että ilmanvaihto ovat säädettävissä integroidun ohjauspaneelin kautta. Siitä löytyvä oleva merkkivalo kertoo CO2 -tason, jotta tiedät kun säätöjä tarvitaan. Ohjauspaneeli on saumaton osa tuotetta ja kestää hyvin päivittäisen käytön.

TUOTTEET

Customize your Product

LISÄTARVIKKEET
KESTÄVYYS

KESTÄVYYS

Pyrimme suunnittelemaan ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka edistävät hyvinvointia, rauhallisuutta ja inspiraatiota työpaikalla. Liiketoimintamme lähtökohtia ohjaa sitoutuminen seuraaviin periaatteisiin: asiakaslähtöisyys, läpinäkyvyys, tinkimättömyys, hyvinvointi ja yhteistyö.

UL GREENGUARD

Taiga Conceptille on myönnetty UL GREENGUARD -sertifiointi alhaisista kemikaalipäästöistä Lohko Box -työtilan laminaattiversioihin. Puupintainen versio on tällä hetkellä testausvaiheessa.

MATERIAALIT

Kaikki korkealaatuiset materiaalimme ovat Euroopan Markkinoiden säätelemiä ja ne noudattavat korkeimpia saatavilla olevia määräyksiä. Ne hankitaan FSC periaatteita ja kriteerejä noudattavilta toimittajilta aina kuin mahdollista. 

TURVALLISUUS

Lohko työtilat ovat aina turvallisia käyttää. Sähkökomponentit ovat CB testattuja ja niillä on vähintään CE-merkintä. Kaikkilla sähkökomponenteilla on RoHS -sertifikaatit. 

Puisen sisustuksen positiiviset vaikutukset

On todettu, että puisten elementtien käyttö sisätiloissa vähentää stressiä, verenpainetta ja lisää psykologisia hyötyjä. Puuviilupintamme tarjoavat mahdollisuuden kokea luonnon positiiviset vaikutukset suoraan työpaikallasi.