LOHKO FLEX
10-28m²

Lohko Flex mahdollistaa jopa 28 neliömetrin tilaratkaisut. Kyseessä ei ole tavanomainen toimistopodi, sillä suuri tila mahdollistaa kaiken tarvittavan teknologian tai kalusteiden integroinnin. Flex voi olla esimerkiksi viihtyisä kokoushuone, oppimisympäristö tai odotushuone. Tämän tilavan modulaariratkaisun avulla voidaan ratkaista monipuolisesti erilaiset tilatarpeet.

OMINAISUUDET

MINIMALISTINEN DESIGN & ÄLYKÄS TEKNOLOGIA

 

TEHOKAS ILMANVAIHTO

Tuote on varustettu tehokkaalla ilmanvaihtojärjestelmällä, joka takaa raikkaan sisäilman jokaisessa tilanteessa myös isoille ryhmille.

EKOLOGISET MATERIAALIT

Kaikki materiaalimme täyttävät korkeimmat saatavilla olevat määräykset ja ne hankitaan FSC periaatteita ja kriteerejä noudattavilta toimittajilta aina kuin mahdollista.

KUSTOMOI

Väreistä pintamateriaaleihin sekä lisätarvikkeisiin, työtilamme voidaan muuntaa jokaiseen tilaan yhteensopivaksi. Flex mahdollistaa tilan skaalaamisen aina 28 neliömetriin asti.

LUONNOLLINEN AKUSTIIKKA

Tavoitteenamme on luoda optimaalinen ja luonnollinen akustinen ympäristö, jossa on miellyttävä työskennellä. Tilan äänieristys vähentää tehokkaasti häiriötekijöitä ja melua, mutta työtiloissa on säilytetty myös sopiva määrä kaikua ja viihtyisä tilan tunne.

ÄLYKÄS TEKNOLOGIA

Astu sisään ja työtila aktivoituu automaattisesti. Se monitoroi CO2 tasoja ja säätää ilmanvaihtoa sen mukaisesti. Integroidun ohjauspaneelin kautta voit säätää ominaisuuksia ja luoda itselle luonnollisen työtilan.

PERFOROIDUT SEINÄT

Perforoidut seinät ja katto elementit mahdollistavat työtilan tehokkaan ääneneristävyyden ja luonnollisen akustiikan. Tämän ansiosta, pinnat on helppo puhdistaa ja tarvittavien lisävarusteiden kiinnitys onnistuu ilman vaurioita.

HALLITSE TILAASI

Käytä automaattitilaa tai kontrolloi tilaasi manuaalisesti. Sekä valaistus että ilmanvaihto ovat säädettävissä integroidun ohjauspaneelin kautta. Siitä löytyvä oleva merkkivalo kertoo CO2 -tason, jotta tiedät kun säätöjä tarvitaan. Ohjauspaneeli on saumaton osa tuotetta ja kestää hyvin päivittäisen käytön.

TUOTTEET
KESTÄVYYS

KESTÄVYYS

Pyrimme suunnittelemaan ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka edistävät hyvinvointia, rauhallisuutta ja inspiraatiota työpaikalla. Liiketoimintamme lähtökohtia ohjaa sitoutuminen seuraaviin periaatteisiin: asiakaslähtöisyys, läpinäkyvyys, tinkimättömyys, hyvinvointi ja yhteistyö.

UL GREENGUARD

Taiga Conceptille on myönnetty UL GREENGUARD -sertifiointi alhaisista kemikaalipäästöistä Lohko Box -työtilan laminaattiversioihin. Puupintainen versio on tällä hetkellä testausvaiheessa.

MATERIAALIT

Kaikki korkealaatuiset materiaalimme ovat Euroopan Markkinoiden säätelemiä ja ne noudattavat korkeimpia saatavilla olevia määräyksiä. Ne hankitaan FSC periaatteita ja kriteerejä noudattavilta toimittajilta aina kuin mahdollista. 

TURVALLISUUS

Lohko työtilat ovat aina turvallisia käyttää. Sähkökomponentit ovat CB testattuja ja niillä on vähintään CE-merkintä. Kaikkilla sähkökomponenteilla on RoHS -sertifikaatit.