LOHKO<br> PHONE <br>BOOTH

Taiga
Silence

Taiga-tuotevalikoimalla luomme saarekkeita, joissa käyttäjät voivat nauttia yksityisyydestä ja rauhasta. Lasi- ja puuseinät on suunniteltu vaimentamaan niiden sisälle kuuluvaa ääntä.

Taiga
Air

Taiga Air on ilmanvaihtojärjestelmä, joka tuo tuotteisiin raitista ilmaa. Järjestelmä aktivoituu automaattisesti, kun tilaan astutaan.

Yksinkertainen
Asentaa

Tuotteessa on vain vähän osia, joten kokoaminen on nopeaa ja helppoa. Ei poraamista, sahaamista eikä leikkaamista; kaikki on valmiina kokoamista varten.

Taiga
Quality

Korkealaatuiset materiaalit ja suunnittelu takaavat mukavan ja toimivan tilan käyttäjille. Materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia käyttää.

Nordic
Feel To The Office

Luonto on aina ollut inspiraation ja rentoutumisen lähde. Taiga Conceptin tuotteet tarjoavat luonnon kosketuksen ja auttavat luomaan paremman työympäristön ja lisäämään hyvinvointia ja tehokkuutta työpaikalla. Muokattavissa olevat ja ekologiset ratkaisumme on suunniteltu luovan työn muuttuvaan maailmaan. Hektisessä toimistossa on mahdollista luoda oma tila, joka vastaa käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin.

Upgraded Lohko Phone Booth

The upgraded version of the Lohko Phone Booth features improved ventilation and soundproofing, ergonomic door knob, more options in sockets as well as electrification. The well equipped product guarantees a functional workspace while preserving the touch of nature with high quality materials that are made to last. 

Tekniset ominaisuudet

Size: 1 m2
Power: 220V
Ventilation: 50 l/s
Weight: 320kg
Size: Depth 1100mm x Width 1100mm x Height 2200 mm

Sisältää
Pöytä
Pistorasia
LED-valaistus
Liiketunnistin

Värivaihtoehdot
Värikartta (englanniksi)

 

Piditkö?

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Finnish
English French Finnish