Uutiset

Taiga Concept Panostaa Tulevaisuuteen

Modulaarisia ja äänieristettyjä tilaratkaisuja valmistava Taiga Concept investoi tulevaisuuden kasvuun palkkaamalla uutta osaamista tiimiinsä. Uusien rekrytointien myötä Taigan tiimin vahvuus kasvaa jo 15 henkilöön.

Viime vuonna Itä-Suomen parhaana kasvuyrityksenä palkittu Taiga Concept on rekrytoinut vuodenvaihteessa uutta osaamista sekä myyntiin että tuotekehitykseen Suomessa ja ulkomailla. Kolmen henkilön lisäys Taigan tiimiin lisää entisestään kilpailukykyä muun muassa myynnissä sekä edesauttaa tiiviimmän yhteistyön rakentamista arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa.

Iina Ormaa

KEY ACCOUNT MANAGER

iina.ormaa@taigaconcept.fi
+358 40 508 0576

Suomessa Taiga Conceptin tiimiin liittyy Iina Ormaa, jolla on pitkä myynnillinen kokemus arkkitehti-, rakentamis- ja suunnitteluprojekteista. Hän tulee työskentelemään tiivisti yhteistyössä arkkitehtitoimistojen ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, lisäten uusien tuotteiden tunnettavuutta Suomen markkinoilla. Yhtenä tärkeänä työn tukena toimii tuotteista tehdyt tietomallit eli BIM objektit, jotka helpottavat arkkitehtien ja suunnittelijoiden työtä projekteja suunnitellessa. Ormaan toimipaikkana on Taigan Helsingin showroom Kalasatamassa, jossa on tarkoitus järjestää yhä enemmän esittelytilaisuuksia sekä tapahtumia arkkitehdeille ja suunnittelijoille, kun koronavirustilanne sen sallii.

Rivo
Ojalill

CONSTRUCTOR

rivo.ojalill@taigaconcept.fi
+372 51 05 722

Taigan suunnittelussa ja tuotekehitystiimissä on aloittanut suunnittelija Rivo Ojalill. Hän on toiminut aikaisemmin huonekaluteollisuuden suunnittelu- ja tuotannon tehtävissä. Taigalla Ojalill vastaa tuotehallinnan ja sen dokumentaation kehittämisestä. Ojalill keskittyy alkuvaiheessa Taigan tuotepäivityksien dokumentointiin tuotannolle ja myynnille, sekä osallistuu käynnissä olevaan tuotesertifiointi prosessiin.

veera
Veera
Collomb-Patton


sales Director
France, Luxembourg, Belgium, Switzerland

veera.collomb-patton@taigaconcept.fi
+41 79 304 74 75
+33 6 66 82 89 66

Myynnissä on aloittanut Veera Collomb-Patton, jolla on usean kymmenen vuoden vahva kokemus brändituotteiden myynnistä Keski-Euroopassa. Hän toimii myyntijohtajana Euroopan ranskankielisellä alueella. Tavoitteena on rakentaa Taiga Conceptille kattava myyntiverkosto kyseisellä markkina-alueella. Collomb-Patton toimii Sveitsistä käsin, mikä tukee Taigan tavoitetta löytää uusia paikallisia jakelijoita ja myyntikanavia Euroopasta.

Koko Taigan tiimin toivottaa uudet vahvistukset lämpimästi tervetulleeksi!

Finnish
English French Swedish Finnish