Your Natural
Workspace

 

LOHKO
BOX 3.0

LOHKO BOX-serien är vår ursprungliga produktlinje av lösningar för kompakta ljudisolerade rum. Den har produktstorlekar från den klassiska telefonmodulen till ett konferensrum för 7 personer. De högkvalitativa materialen från glas- och väggelement till akustiska paneler också är lätta att anpassa för att passa alla inredningar. LOHKO BOX-produkter garanterar effektiv användning av utrymmet eftersom de kombinerar skandinavisk minimalism, funktionalitet och smart teknik.

LOHKO
FLEX

LOHKO FLEX är vår nya produktlinje som möjliggör stora utrymmen på upp till 28 kvadratmeter. I takt med att utrymmet blir större utökas också de smarta elektriska apparater och ljudisoleringssystemen därefter. LOHKO FLEX har ingen golvkonstruktion så den är smidig, lätt och enkel att montera. Ljudisoleringen är integrerad i de perforerade väggarna som är enkla att rengöra och möjliggör flexibel montering av kontorstillbehör. Med LOHKO FLEX kan du med enkelhet dela upp ditt öppna utrymme i smartare och effektivare zoner.

Tidlös Design
för det
Moderna Kontoret

Vi brinner för Skandinavisk Design. Oavsett trend så kommer vi alltid att följa en minimalistisk väg. Därför kan våra produkter användas i alla slags utrymmen utan rädsla för att de ska gå ur trend.

Följ oss 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Swedish
English Finnish French Swedish

Get a Quote