Your Natural
Workspace

Du behöver inte resa långt; naturen kan komma direkt till ditt kontor.

Upgradera Ditt Kontor

LOHKO ARBETSYTOR
1m² - 28m²

Your Natural Workspace
MINIMALISTISK DESIGN

The starting point was Scandinavian simplicity and the desire to create a product portfolio which offers timeless design and space. The result is a refined and simple concept, drawn out of Nordic nature and its silence.

NATURLIG AKUSTIK

Vi strävar efter att skapa den optimala naturliga akustiken att arbeta i. Samtidigt som det är viktigt att minska störande ljud och buller, är det en prioritet för oss att bevara en naturlig känsla med rätt mängd eko och en känsla av utrymme.

TRÄYTOR

Inslag av trä i inomhusmiljöer har visat sig minska stress, blodtryck och har psykologiska fördelar. Våra fanerytor erbjuder en möjlighet att få tillgång till dessa positiva aspekter av naturen direkt på ditt kontor.

SMART TEKNIK

Gå in och arbetsytan aktiverar sig automatiskt. Den övervakar koldioxidnivåer och justerar ventilationen efter behov. Justera och anpassa genom den integrerade kontrollpanelen för att skapa Din Naturliga Arbetsyta.

Kundärenden
GÖR DEN TILL DIN

Värdet i vårt produktportfölj ligger i dess flexibilitet. Alla våra arbetsytor är mycket anpassningsbara i fråga om färger, storlek såväl som tillbehör. Inte bara det, vi har även genomfört projekt bortom vårt standard utbud, vilket har krävt ytterligare förändringar av våra produkter. Vi utvecklar vår produkt kontinuerligt för att möta behoven av en modern arbetsplats och våra kunder. Så tveka inte att kontakta oss med dina ambitiösa kontorsprojekt. Det är högst troligt att vi kan utarbeta detaljerna enligt dina önskemål!

Designer

STARTA DITT PROJEKT