Företaget

Taiga Concept är ett familjedrivet företag som grundades 2015 i Kuopio Finland. Det inrättades för att förbättra arbetsvillkoren i öppna kontor genom att minska distraktioner och öka produktiviteten. Lösningarna för kreativa arbetsplatser är inspirerade av den inspirerande och lugna känslan som finns i den nordiska skogen.

De modulära, helt anpassningsbara och ekologiska modulerna utformades efter behov till modernt arbete. Taigas produktportfölj består av minimalistiska och funktionella ljudisolerade moduler som kan anpassas för alla kontor. Målet är att föra de positiva aspekterna av naturen till varje arbetsplats.

Taiga Concept is a globally recognized company with over 30 distributors around the world. In Asia/Pacific region we are partnered with Steelcase. Clients are mainly large and medium sized companies such as Microsoft, Zalando, Volvo, Murata, HSBC, YLE, Alibaba and Google India.

Produkter

Taigas produktportfölj är utformad för att skapa zoner där användare kan njuta av sin integritet. Väggarna, både trä och glas, är speciellt utformade för att undertrycka ljudet inuti modulen.

Miljövänligt

Miljövänliga produkter som är tillverkade av återvunnet och återvinningsbart material. Lokalt producerade och tillverkade av M1-certifierade material.

Tillverkning

Produkt-, tillverknings- och leveranskedjan är lokala för att uppnå kraven på våra målmarknader. Vår produktion är i Europa och Asien. 

Kontorslösningar

Kontor finns i många mönster och former, och vårt mål är att tillhandahålla lösningar av perfekta arbetsplatser till alla. Vi är glada att förbättra arbetsvillkoren och öka produktiviteten på alla kontor, oavsett om det gäller stora projekt med hundratals arbetsplatser eller mindre med bara en viktig produkt.
ones with just the one essential product, we are happy to improve working conditions and boost productivity in every workplace.

Referensfoto - Toyota
Referensfoto - Nordea Bank

Taiga Lohko Produkter

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

sv_SE
en_US fi de_DE es_ES sv_SE