Företaget

Taiga Concept är ett familjedrivet företag som grundades 2015 i Kuopio Finland. Det inrättades för att förbättra arbetsvillkoren i öppna kontor genom att minska distraktioner och öka produktiviteten. Lösningarna för kreativa arbetsplatser är inspirerade av den inspirerande och lugna känslan som finns i den nordiska skogen.

De modulära, helt anpassningsbara och ekologiska modulerna utformades efter behov till modernt arbete. Taigas produktportfölj består av minimalistiska och funktionella ljudisolerade moduler som kan anpassas för alla kontor. Målet är att föra de positiva aspekterna av naturen till varje arbetsplats.

Taiga Concept är ett globalt erkänt företag med över 30 distributörer runt om i världen. I Asien / Stillahavsområdet samarbetar vi med Steelcase. Kunderna är främst stora och medelstora företag som till exempel Microsoft, Zalando, Volvo, Murata, HSCB, YLE, Alibaba och Google India.

Produkter

Taigas produktportfölj är utformad för att skapa zoner där användare kan njuta av sin integritet. Väggarna, både trä och glas, är speciellt utformade för att undertrycka ljudet inuti modulen.

Miljövänligt

Miljövänliga produkter som är tillverkade av återvunnet och återvinningsbart material. Lokalt producerade och tillverkade av M1-certifierade material.

Tillverkning

Vi har lokaliserat produkt-, tillverknings- och leveranskedjan för att uppfylla kraven på våra målmarknader. Vår produktion sker i Europa och i Asien. 

Kontorslösningar

Kontor finns i många former och tillämpningar och vårt mål är att erbjuda de perfekta lösningarna av arbetsrum för alla.
Stora projekt med hundratals arbetsrum eller mindre med bara en viktig produkt, vi hjälper gärna till att förbättra arbetsförhållandena och öka produktiviteten på alla arbetsplatser.

Taiga Concept Oy – LEAN production concept and development of ISO capabilities
to achieve competitiveness in the international markets and to secure a competitive advantage.

Southern Savonia’s Centre for Economic Development has granted Taiga Concept Oy funding for project development
in accordance with the project plan. The total amount of the grant is 216 980 euros.

Referensfoto - Toyota
Referensfoto - Nordea Bank

Your Natural

Workspace

Du behöver inte resa långt;
naturen kan tas direkt till ditt kontor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Swedish
English Finnish French Swedish