LOHKO BOX

1 m2 - 7 m2

LOHKO BOX-serien är vår ursprungliga produktlinje av lösningar för kompakta ljudisolerade rum.

Taiga-Concept-Lohko-Box-image4

Kontrollpanel

Använd automatiskt läge eller kontrollera ditt arbetsrum manuellt. Ljus och ventilation kan styras via kontrollpanelen som är integrerad i produkten. Dessutom visar indikatorlampan på kontrollpanelen de aktuella CO2-nivåerna så att du vet när justeringar krävs. Kontrollpanelen är en sömlös del av bordet och tål lätt den dagliga användningen. 

Taiga Lohko Box 1 roof

Dimbara lampor

Ljuset är integrerat i taket. En minimalistisk LED-remsa som är fokuserad på arbetsstationen ger optimal belysning för varje modul. Justerbara lampor gör det möjligt för användaren att välja önskad ljusstyrka.

Taiga Lohko Box 1 roof2

Tyst ventilation

Produkten är utrustad med ett kraftfullt och tyst ventilationssystem. Avgas- och insugningsfunktion genom taket. 

Your Natural

Workspace

Du behöver inte resa långt;
naturen kan tas direkt till ditt kontor.

Lohko box 3.0

LOHKO BOX 1 är en kompakt telefonmodul för privata telefonsamtal och videokonferenser. Det är den perfekta möbeln som hjälper till att minska distraktioner och öka produktiviteten på ett bullrigt kontor.

Storlek: 1 m2
Effect: 220V
Luftväxling: 60 l/s
Vikt: 320kg
Mått: W. 1100 mm  L. 1100 mm  H. 2200 

LOHKO BOX 2 är en idealisk kontorsmodul för 1 eller 2 personer. Den kan ställas in som ett personligt arbetsrum eller ett litet mötesrum. Det är det bästa rummet för att göra ditt bästa arbete med mindre distraktioner.

Storlek: 2,5 m2
Effect: 220V
Luftväxling: 70 l/s
Vikt: 500kg

Mått: W. 2400 mm  L. 1200 mm  H. 2200 

LOHKO BOX 3 är det perfekta arbets- eller mötesrummet för 1 till 3 personer. Den kan användas som ett rymligt arbetsrum för en, ett produktivt rum för flera eller ett mötesrum.

Storlek: 3,5 m2
Effect: 220V
Luftväxling: 70 l/s
Vikt: 640kg

Mått: W. 2400 mm  L. 1600 mm  H. 2200 

LOHKO BOX 5 är ett medelstort arbetsrum för upp till 5 personer. Det är det perfekta rummet för små teams att brainstorma och arbeta med projekt i en bekväm och lugn miljö.

Storlek: 5,2 m2
Effect: 220V
Luftväxling: 140 l/s
Vikt: 840kg
Mått: W. 2400 mm  L. 2400 mm  H. 2200 

LOHKO BOX 7 är en stor kontorsmodul som är perfekt som ett konferensrum eller ett produktivt rum för ett större team. Det finns gott om plats för ett bord och allt annat som ditt team kan behöva för att arbeta med ett viktigt projekt.

Storlek: 7,1 m2
Effect: 220V
Luftväxling: 140 l/s
Vikt: 1040kg
Mått: W. 2400 mm  L. 3200 mm  H. 2200 

Färgalternativ Lohko Box

LB STOOL

LB2 / LB3 SOFA

LB2 TABLE

LB3 TABLE

LB5 TABLE

LB7 TABLE

Funktionalitet och minimalistisk design

LOHKO BOX-serien är vår ursprungliga produktlinje av lösningar för kompakta ljudisolerade rum. Den har produktstorlekar från den klassiska telefonmodulen till ett konferensrum för 7 personer. De högkvalitativa materialen från glas- och väggelement till akustiska paneler också är lätta att anpassa för att passa alla inredningar. LOHKO BOX-produkter garanterar effektiv användning av utrymmet eftersom de kombinerar skandinavisk minimalism, funktionalitet och smart teknik.

Möbler och Tillbehör

LB Antibakteriella bord och soffor är designade speciellt för våra Lohko Box-produkter. Sofforna är mycket bekväma och stödjer kroppen väl, tillsammans med en rad klädselalternativ som kan väljas från våra standardfärger. Soffans ram är gjord av miljövänlig plywood. Varje bord är utrustat med två eluttag. Bordet har en mycket unik design med den bästa laminatskivan.

Hållbarhet

Taiga Concept hämtar material från leverantörer som är FSC-kompatibla där det är möjligt. Detta är baserat på våra policys angående leverantörer av timmer.
Allt vårt material regleras av den europeiska marknaden och följer de främsta reglerna som finns tillgängliga. Detta inkluderar låga utsläpp av VOC och formaldehyder. Våra produkter testas för närvarande av UL under UL 962, UL 2818 och UL 723. På så sätt testas alla våra ytmaterial inklusive; plywood-, akustik- och klädselskum för materialsäkerhet.

Certifiering

Utvärderas för närvarande för att uppfylla alla UL 962 och Greenguard (UL 2818) krav.

Brandsäkerhet

Utvärderas för närvarande för att uppfylla alla UL 723-krav.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Swedish
English Finnish French Swedish

Get a Quote