LOHKO BOX
1-7m²

Lohko Box-serien har kompakta ljudisolerade lösningar för privat-, arbets- och mötesutrymmen. Från det grundläggande telefonbåset upp till ett mötesrum för 6 personer är Lohko Box en kompakt och kostnadseffektiv lösning för din arbetsyta. Utan att glömma var allt började: kompromisslös och funktionell skandinavisk design.

EGENSKAPER

FUNKTIONELL OCH MINIMALISTISK DESIGN

 

KRAFTFULL VENTILATION

Produkten kommer med ett kraftfullt och tyst ventilationssystem som garanterar frisk luft i arbetsytan hela tiden.

EKOLOGISKA MATERIAL

Alla våra material följer de striktaste föreskrifterna som är tillgängliga och kommer, om möjligt, från leverantörer som följer FSC (Skogsförvaltningsråd) föreskrifter.

ANPASSA

Från färger och ytbehandlingsalternativ till tillbehör kan våra bås modifieras för alla typer av utrymme. Vi är engagerade för att skapa drömkontoret för varje företag.

NATURLIG AKUSTIK

Vi strävar efter att skapa den perfekta naturliga akustiken att arbeta i. Samtidigt som det är viktigt att minska störningar och buller, är det viktigt att bevara en naturlig känsla med rätt mängd eko och en känsla av rymd.

SMART TEKNIK

Kliv in och arbetsytan aktiverar sig automatiskt. Den övervakar koldioxidnivåer och justerar automatiskt ventilation efter behov. Du kan även justera via den integrerade kontrollpanelen.

TIDLÖS DESIGN

Våra kontorslösningar är inspirerade av tidlös design och rymd. Oavsett vad trenden är kommer vi alltid att följa ett minimalistiskt tillvägagångssätt som aldrig kommer att bli omodernt.

TA KONTROLL 

Använd automatiskt läge eller kontrollera din arbetsyta manuellt. Ljus och ventilation kan styras via kontrollpanelen som är integrerad i produkten. Därutöver visar indikatorlampan på kontrollpanelen de aktuella koldioxidnivåerna, så att du vet när du behöver justera. Kontrollpanelen är en sammanhängande del av bordet och tål daglig användning utan problem.

PRODUKTER

Anpassa din Produkt

TILLBEHÖR
HÅLLBARHET

HÅLLBARHET

Vi strävar efter att skapa miljövänliga produkter som främjar en hälsosammare, lugnare och mer motiverande kontorsmiljö. Vår företagsstrategi grundar sig på ett engagemang för följande principer: Kundfokus, Transparens, Integritet, Förnyelse, Personalnöjdhet och Samarbete.

UL GREENGUARD

Taiga Concept har UL GREENGUARD-certifierats för låga kemiska utsläpp för Lohko Box laminatversioner. Fanerversionen av produkten undergår just nu tester.

MATERIAL

Alla våra högkvalitativa material regleras av den Europeiska Marknaden och uppfyller de striktaste föreskrifterna som finns tillgängliga. Taiga Concept, inhämtar material, där det är möjligt, från leverantörer som följer FSC föreskrifter. 

SÄKERHET

Lohkos Arbetsytor är alltid säkra att använda. Våra elektriska komponenter har CB-testats och alla har åtminstone CE-märkning. Alla elektriska komponenter har RoHS-certifikat. 

Positiva Effekter av Träinredning

Inslag av trä i inomhusmiljöer har visat sig minska stress, blodtryck och har psykologiska fördelar. Taigas fanerytor erbjuder en möjlighet att få tillgång till dessa positiva aspekter av naturen direkt på ditt kontor.