LOHKO FLEX
10-28m²

Lohko Flex möjliggör utrymmen på upp till 28 kvadratmeter. Långt från vad vanliga kontorsbås möjliggör, tillåter denna utrymmeslösning dig att integrera all nödvändig teknik eller inredning. Utforma det till ett bekvämt konferensrum, inlärningsmiljö eller ett väntrum. Vad du än kan tänka dig, kommer du förmodligen att kunna passa in det i en av dessa!

EGENSKAPER

MINIMALISTIC DESIGN & SMART TECHNOLOGY

 

KRAFTFULL VENTILATION

Produkten kommer med ett kraftfullt och tyst ventilationssystem som garanterar frisk luft i arbetsytan hela tiden, även för större grupper.

EKOLOGISKA MATERIAL

Alla våra material följer de striktaste föreskrifterna som är tillgängliga och kommer, om möjligt, från leverantörer som följer FSC (Skogsförvaltningsråd) föreskrifter.

ANPASSA

Från färger och ytbehandlingsalternativ till tillbehör kan våra bås modifieras för alla typer av utrymme. Med Flex kan du öka arbetsytan upp till 28 kvadratmeter.

NATURLIG AKUSTIK

Vi strävar efter att skapa den perfekta naturliga akustiken att arbeta i. Samtidigt som det är viktigt att minska störningar och buller, är det viktigt att bevara en naturlig känsla med rätt mängd eko och en känsla av rymd.

SMART TEKNIK

Kliv in och arbetsytan aktiverar sig automatiskt. Den övervakar koldioxidnivåer och justerar automatiskt ventilationen. Du kan även göra justeringar via den integrerade kontrollpanelen.

AKUSTISKA VÄGGAR

De perforerade vägg- och takelementen ger arbetsytan effektiv ljudisolering och naturlig akustik. Tack vare perforeringen är väggarna lätta att rengöra och det är möjligt att fästa alla tillbehör som behövs utan att skada väggarna.

TA KONTROLL

Använd automatiskt läge eller kontrollera din arbetsyta manuellt. Ljus och ventilation kan styras via kontrollpanelen som är integrerad i produkten. Därutöver visar indikatorlampan på kontrollpanelen de aktuella koldioxidnivåerna, så att du vet när du behöver justera. Kontrollpanelen är en sammanhängande del av bordet och tål daglig användning utan problem.

PRODUKTER
HÅLLBARHET

HÅLLBARHET

Vi strävar efter att skapa miljövänliga produkter som främjar en hälsosammare, lugnare och mer motiverande kontorsmiljö. Vår företagsstrategi grundar sig på ett engagemang för följande principer: Kundfokus, Transparens, Integritet, Förnyelse, Personalnöjdhet och Samarbete.

UL GREENGUARD

Taiga Concept har UL GREENGUARD-certifierats för låga kemiska utsläpp för Lohko Box laminatversioner. Fanerversionen av produkten undergår just nu tester.

MATERIAL

Alla våra högkvalitativa material regleras av den Europeiska Marknaden och uppfyller de striktaste föreskrifterna som finns tillgängliga. Taiga Concept, inhämtar material, där det är möjligt, från leverantörer som följer FSC föreskrifter. 

SÄKERHET

Lohkos Arbetsytor är alltid säkra att använda. Våra elektriska komponenter har CB-testats och alla har åtminstone CE-märkning. Alla elektriska komponenter har RoHS-certifikat.